Δωρεάν Μεταφορικά για αγορές άνω των 75€.
Δωρεάν Μεταφορικά για αγορές άνω των 75€.
Καλάθι 0

Όροι Χρήσης

ΓΕΝΙΚΑ

 

Η παρούσα ιστοσελίδα www.themakerybyanna.com αφορά το ηλεκτρονικό κατάστημα (e-shop) της ατομικής επιχείρηση της Άννας Σαρηγιαννίδου (Α.Φ.Μ.: 143793361 Δ.Ο.Υ.: Α’ Θεσσαλονίκης). Η έδρα της επιχείρησης βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη – Βαλαωρίτου 7 και οι τρόποι επικοινωνίας με το κατάστημα είναι μέσω τηλεφώνου στο   2310508492 και μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη διεύθυνση themakerybyanna@gmail.com

 

ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ 

Με τους παρόντες όρους χρήσης ο χρήστης της ιστοσελίδας μπορεί να ενημερωθεί για τον τρόπο λειτουργίας του e-shop, τα δικαιώματα και τις υποχρεώσεις των μερών με σκοπό την καλύτερη εξυπηρέτησή του στην αναζήτηση και αγορά των προϊόντων και τη διευκόλυνση της συναλλαγής. Οι όροι αναφέρονται αποκλειστικά στις συναλλαγές που πραγματοποιούνται μέσα από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα.

Σας προτρέπουμε να διαβάσετε προσεκτικά τους παρόντες όρους πριν τη χρήση του e-shop, καθώς η χρήση των υπηρεσιών του ηλεκτρονικού καταστήματος και η αποστολή παραγγελιών σημαίνει ότι ο χρήστης συναινεί και αποδέχεται ανεπιφύλακτα τους όρους που διατυπώνονται στην παρούσα. 

Η επιχείρηση διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί μονομερώς τους παρόντες και να ενημερώνει το κοινό μέσω της ιστοσελίδας, γι’ αυτό σας παρακαλούμε να συμβουλεύεστε τακτικά την παρούσα ενότητα. 

 

ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα θα βρείτε επιγραφές και διακοσμητικά είδη, κοσμήματα και δώρα, από γυαλί, plexiglass, ξύλο κ.α. τα οποία μπορείτε να προμηθευτείτε και από το φυσικό μας κατάστημα. 

Επιπλέον μπορείτε να «προσωποποιήσετε» τα προϊόντα ανάλογα με τις ανάγκες σας και να ετοιμάσουμε κάτι ειδικά για σας!

Δεν μπορούμε να εγγυηθούμε για τη διαθεσιμότητα των προϊόντων, αλλά καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια να αναγράφουμε στην ιστοσελίδα μας τα προϊόντα που δεν βρίσκονται διαθέσιμα και σε κάθε περίπτωση θα σας ενημερώσουμε έγκαιρα εάν το προϊόν που επιλέξατε δεν είναι τελικά διαθέσιμο. Σε αυτή την περίπτωση θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για την τροποποίηση ή την ακύρωση της παραγγελίας σας. 


ΤΙΜΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

Όλες οι τιμές που αναφέρονται περιλαμβάνουν ΦΠΑ, αλλά δεν περιλαμβάνουν τα έξοδα αποστολής, τα οποία ενδέχεται να διαφέρουν ανάλογα με τις εκάστοτε προωθητικές ενέργειες ή/και τη μέθοδο και τoν τρόπο αποστολής (βλ. παρακάτω). 

Η επιχείρηση διατηρεί το δικαίωμα αλλαγής των τιμών των πωλούμενων προϊόντων χωρίς προηγούμενη προειδοποίηση.


ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ

Η πραγματοποίηση παραγγελίας μέσω του ηλεκτρονικού μας καταστήματος αποτελεί σύμβαση πώλησης από απόσταση και ρυθμίζεται από τον νόμο περί προστασίας καταναλωτή, όπως τροποποιήθηκε και ισχύει. Μετά την λήψη της παραγγελίας σας, θα σας σταλεί ηλεκτρονικό μήνυμα επιβεβαίωσης μέσω e-mail στη διεύθυνση που μας δηλώνετε κατά την αποστολή της παραγγελίας. 

Σε περίπτωση που δεν λάβετε επιβεβαίωση της παραγγελίας σας, παρακαλούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο τηλ 2310508492 ή στο e-mail themakerybyanna@gmail.com προκειμένου να σας βοηθήσουμε για να ολοκληρωθεί επιτυχώς η υποβολή της παραγγελίας σας.

 

 

ΠΛΗΡΩΜΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

Η επιχείρηση έχοντας ως γνώμονα τη διευκόλυνση των συναλλαγών αλλά και την άμεση εξυπηρέτησή σας, παρέχει τις παρακάτω επιλογές πληρωμής:

  • με τραπεζική κατάθεση στον παρακάτω λογαριασμό:

ΠΕΙΡΑΙΩΣ:

ΙBAN: GR7701722110005211104438988

Δικαιούχος: Άννα Σαρηγιαννίδου

Παρακαλούμε να μας αποστείλετε το αποδεικτικό της κατάθεσης στο themakerybyanna@gmail.com αναγράφοντας τον κωδικό της παραγγελίας σας. Σας ενημερώνουμε ότι επιβαρύνεστε με τα έξοδα του συστήματος ΔΙΑΣ των τραπεζών σε περίπτωση μεταφοράς από άλλη τράπεζα.  

  • με πιστωτική/χρεωστική κάρτα Visa, MasterCard, Maestro, American Express, Diners στο ασφαλές περιβάλλον της τράπεζας

 

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΩΝ

Η επιχείρηση έχοντας ως γνώμονα τη διευκόλυνση των συναλλαγών αλλά και την άμεση εξυπηρέτησή σας, παρέχει τη δυνατότητα αποστολής και παράδοσης των προϊόντων σε όλη την Ελλάδα με συνεργαζόμενη εταιρεία ταχυμεταφορών.

 

Τα έξοδα αποστολής για παραγγελίες εντός Ελλάδας αξίας άνω των 75€ είναι δωρεάν.  

Για παραγγελίες αξίας κάτω των 75€ τα μεταφορικά κοστίζουν 5€.

Για αποστολή παραγγελιών προς χώρες του εξωτερικού, τα έξοδα διαμορφώνονται κατόπιν αιτήματος. 

 

Καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια να αποστείλουμε τα προϊόντα το συντομότερο δυνατό, ωστόσο παρακαλούμε λάβετε υπόψη σας ότι πολλές φορές ενδέχεται να προκύψουν καθυστερήσεις που δεν οφείλονται σε εμάς.

 

ΥΠΑΝΑΧΩΡΗΣΗ

Εφόσον έχετε πραγματοποιήσει αγορά από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα έχετε το δικαίωμα υπαναχώρησης από τη σύμβαση εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία παραλαβής του προϊόντος. 

Θα πρέπει να μας γνωστοποιήσετε προηγουμένως την υπαναχώρηση  στο e-mail: themakerybyanna@gmail.com αναγράφοντας το ονοματεπώνυμο σας και τα στοιχεία του τραπεζικού σας λογαριασμού (επωνυμία τράπεζας, αριθμός λογαριασμού – ΙΒΑΝ) προκειμένου να σας επιστρέψουμε τα χρήματα που καταβάλατε. Το προϊόν θα πρέπει να επιστραφεί μαζί με την απόδειξη αγοράς στην κατάσταση στην οποία το παραλάβατε εντός των 14 ημερών, δηλαδή να μην έχει χρησιμοποιηθεί και η συσκευασία του κουτιού να είναι αχρησιμοποίητη. Αν τα επιστρεφόμενα κουτιά των προϊόντων έχουν υποστεί ζημία, η επιστροφή δεν γίνεται δεκτή. Σε περίπτωση που διαπιστωθεί η χρήση των προϊόντων αυτά θα αποστέλλονται ξανά στον πελάτη.  

Παρακαλούμε λάβετε υπόψη σας ότι η υπαναχώρηση δεν επιτρέπεται στα προϊόντα που κατασκευάζονται σύμφωνα με τις προδιαγραφές του καταναλωτή, γι΄αυτό και δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί καμία επιστροφή προϊόντος που έχει γίνει ως προσωποποιημένη/ειδική παραγγελία.  

Τα έξοδα της επιστροφής θα είναι σε δική σας χρέωση (6€) . 

Η επιστροφή χρημάτων αφορά την αξία του προϊόντος και όχι τυχόν έξοδα αποστολής. 

 

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ 

Δεχόμαστε επιστροφές προϊόντων εντός 14 ημερών από την παραλαβή τους. 

Εάν η επιστροφή γίνει δεκτή, μετά από έλεγχο του επιστρεφόμενου προϊόντος, θα σας ενημερώσουμε είτε τηλεφωνικά είτε με e-mail στην ηλεκτρονική διεύθυνση που έχετε δηλώσει, για τον τρόπο διεκπεραίωσης του αιτήματός σας. 

Αν επιθυμείτε επιστροφή χρημάτων: Σε περίπτωση αγοράς με πιστωτική κάρτα θα πιστωθούν ξανά τα χρήματα στην κάρτα σας. Σε περίπτωση αντικαταβολής παρακαλούμε στείλτε μας έναν τραπεζικό σας λογαριασμό (ΙΒΑΝ και επωνυμία τράπεζας) για να σας καταθέσουμε τα χρήματα. Η επιστροφή των χρημάτων πραγματοποιείται εντός 14 εργάσιμων ημερών από την παραλαβή του προϊόντος.  Παρακαλούμε λάβετε υπόψη σας ότι δεν επιστρέφεται τυχόν κόστος μεταφοράς που έχετε καταβάλει για την παράδοση του προϊόντος. Σε περίπτωση που προκύψει επιστροφή χρημάτων χωρίς να είναι ελαττωματικό το προϊόν, τότε τα έξοδα επιστροφής είναι σε δική σας χρέωση (6€). Οι αλλαγές επεξεργάζονται αφού παραλάβουμε το προϊόν μέσα σε 3-5 εργάσιμες ημέρες. 

Η επιστροφή χρημάτων αφορά την αξία του προϊόντος και όχι τυχόν έξοδα αποστολής. 

Δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί καμία επιστροφή προϊόντος που έχει γίνει ως προσωποποιημένη/ειδική παραγγελία.

Η επιχείρηση δεν ευθύνεται και δεν έχει καμία υποχρέωση προς αποζημίωση για οποιαδήποτε ζημία προκύψει  από την ακύρωση παραγγελίας ή από την καθυστέρηση εκτέλεσής της για οποιαδήποτε αιτία.

 

 

ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗΣ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ - ΣΗΜΑΤΑ

Το περιεχόμενο του συνόλου του ηλεκτρονικού μας καταστήματος αποτελεί πνευματική και βιομηχανική ιδιοκτησία της επιχείρησης και προστατεύεται από τις σχετικές διατάξεις του ελληνικού, ευρωπαϊκού και διεθνούς δικαίου. Απαγορεύεται ρητώς οποιασδήποτε μορφής αντιγραφή, τροποποίηση, παρέμβαση, μεταφορά, διανομή, αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, αναμετάδοση σε ηλεκτρονική ή μηχανική μορφή, αποθήκευση, εκτύπωση, από οποιονδήποτε ή παραπλάνηση του κοινού σχετικά με τον πραγματικό φορέα του περιεχομένου. Τα εμπορικά σήματα, λογότυπα, διακριτικά γνωρίσματα που εμφανίζονται στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα είναι και οι απεικονίσεις  αποτελούν ιδιοκτησία της επιχείρησης ή τρίτων και δεν δύνανται να χρησιμοποιηθούν χωρίς σχετική έγγραφη άδεια. 

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ

Ανάλογα με τις προτιμήσεις που έχετε επιλέξει στην διαχείριση των cookies υπάρχει η δυνατότητα να σας εμφανίζουμε προσωποποιημένες διαφημίσεις. Παρακαλούμε συμβουλευτείτε την πολιτική cookies. 


ΕΦΑΡΜΟΣΤΕΟ ΔΙΚΑΙΟ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΙ ΟΡΟΙ

Για τη διασφάλιση ασφαλών και δίκαιων ηλεκτρονικών αγορών σε περίπτωση διαφορών, προβλέπεται η δυνατότητα ηλεκτρονικής επίλυσης καταναλωτικών διαφορών με τη διαδικασία Εναλλακτικής Επίλυσης Διαφορών μέσω της ενιαίας πλατφόρμας για την ηλεκτρονική επίλυση διαφορών (πλατφόρμα ΗΕΔ). Περισσότερες πληροφορίες στο https://ec.europa.eu/consumers/odr/main/?event=main.home.howitworks